Informatii sectia

HEMODIALIZA

Compartimentul de Dializa asigura tratament de substitutie a functiei renale pentru pacientii cu insuficienta renala cronica stadiu terminal (incepand cu anul 1998) , precum si tratamentul insuficientelor renale acute. Optiunile de tratament sunt: hemodializa acuta sau cronica si dializa peritoneala continua ambulatorie.

Echipa sectiei este formata din medici nefrologi, medici ATI, asistente medicale principale (cu vechime cuprinsa intre 5 si 25 ani in servicii de dializa), ingineri, tehnicieni, infirmiere,registrator medical.Centrul este dotat cu 10 aparate de hemodializa B/BRAUN DIALOG.

Caracteristicile serviciilor medicale asigurate in centrul nostru sunt acuratetea actului medical, tratamentul individualizat in functie de statusul clinico-biologic al fiecarui pacient, explorarea imagistica si de laborator a pacientilor, ingrijire integrata multidisciplinara atat pentru urgentele medicale cat si pentru pacientii cronici.

Folosirea tehnologiei de ultima generatie permite asigurarea unui tratament eficient conform ghidurilor internationale de buna-practica, in conditii de maxima siguranta, cu respectarea normelor de igiena, dezinfectie si dezinsectie.

Instruirea personalului este consolidata prin educatie medicala continua, participare la manifestarile stiintifice nationale si internationale, cursuri de asistenta medicala continua.

Parte integrata a tratamentului o constituie profesionalismul dar si atitudinea solidara si empatica a intregului personal, in incercarea de a crea un mediu familiar, agreabil.

Şef secţie:
TETIC MARILENA
Asistent şef:
As. SERBAN LILIANA
Telefon:
0236 301205

Adresa:

Str. Brailei, Nr. 177
Galati, Romania Cod Postal: 800578

Telefon Programari ambulator:

0236 / 301.213
0236 / 301.370

Telefon Pentru legaturi cu sectiile:

0236 / 301.111
0236 / 301.112